Livskvalitet

med plats för dig.

Kv Tulseboda vid Södersjön i Kyrkhult

Kv Tulseboda är området för dig som vill bo så likt en villa det går, men utan alla praktiska göromål. Här gör du bara det du själv vill. Från din soliga uteplats med egen odlingstäppa, har du en fantastisk utsikt över Södersjön. Runt knuten finns anrika Tulseboda Brunnspark, brygga, badplats, motionsslinga, förskola och skola.

Intresseanmälan

Alla lägenheter är utformade som parhus, ligger i markplan och är tillgänglighetsanpassade med öppen planlösning och stora ytor. Här trivs du som både ung och äldre! Lägenheterna har hög standard med kaklade badrum, klinkers i hall, stort kök och trägolv med golvvärme. Om du vill ha en personlig touch så erbjuder vi dig att välja ditt eget kakel, golv och färg på kök. Behöver du ett rum till? Båda lägenheterna kan enkelt delas av med ytterligare ett rum.

Runt lägenheterna finns generösa gräsytor med möjlighet till ”egen tomt” för odling och fritid. Som tillval mot hyrestillägg finns carport, köksö, inglasad altan samt braskamin. Vid intresse kan också en gemensam plats för odling i växthus anordnas.

Fakta

Boyta
72-83kvm
Boyta
72-83 kvm
Lägenheter
10
Upplåtelseform
Hyresrätt
Beräknad byggstart
2022
Beräknad inflyttning
Hösten 2023

Lantligt boende vid sjön i Slagesnäs

I natursköna Slagesnäs i Olofströms kommun planerar nu Carlekes Entreprenad för byggnation av tre enplansvillor, friliggande med äganderätt. Området har fantastisk sjöutsikt med direkt närhet till skog och mark. Här kombinerar du det bästa av två världar – att modernt och bekvämt boende med frihet och storslagen natur.

Intresseanmälan

Husen är välplanerade och håller hög standard med vattenburen golvvärme, trägolv och stora fönsterpartier. Inredning från välkända märken. Badrum och tvättstuga med klinkergolv och kaklade väggar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till soldäck med utblick över sjö och natur. Köksö med sittplatser. Kopplat garage och förråd med bekväm ingång till huset.

FAKTABROSCHYR

Vi gör allt för att du ska trivas!

Fakta Slagesnäs

Boyta
117 kvm
Villor
3
Upplåtelseform
Äganderätt
Beräknad byggstart
2021
Beräknad inflyttning
Hösten 2022

Kv Strandplan vid sjön Halen i Olofström

Kv. Strandplan är området för dig som vill bo så likt en villa det går, men utan alla praktiska göromål. Här gör du bara det du själv vill. Från din soliga uteplats i söderläge, med egen odlingstäppa, kan du se en glimt av sjön Halen. Runt knuten finns badplats, naturreservat och friluftsområde och du har nära in till Olofströms centrum. För barnfamiljer finns skola och helt nybyggd förskola alldeles intill. Alla lägenheter ligger i markplan och är tillgänglighetsanpassade med öppen planlösning och stora ytor. Här trivs du som både ung och äldre!

Intresseanmälan
strandplan sjön hus

Samtliga 12 radhuslägenheter är hyresrätter i markplan. Lägenheterna har hög standard med kaklade badrum, klinkers i hall, kök från Marbodal och trägolv med golvvärme. Om du vill ha en personlig touch så erbjuder vi dig att välja ditt eget kakel, golv och kök. Behöver du ett rum till? Båda lägenheterna kan enkelt delas av med ytterligare ett rum.

Uteplats i söderläge med egen täppa

De soliga uteplatserna i söderläge har generösa gräsytor med möjlighet till ”egen tomt” för odling och fritid. Som tillval mot hyrestillägg finns carport, köksö, inglasad altan samt braskamin. Vid intresse kan även ett mindre SPA med bastu och jacuzzi byggas för gemensamt bruk.

FAKTABROSCHYR

Fakta

Boyta
72-83kvm
Boyta
72-83 kvm
Lägenheter
12
Upplåtelseform
Hyresrätt
Beräknad byggstart
2020
Beräknad inflyttning
Hösten 2021