Livskvalitet

med plats för dig.

Lev din dröm vid Halen i Olofström

Kv. Strandplan är området för dig som vill bo så likt en villa det går, men utan alla praktiska göromål. Här gör du bara det du själv vill. Från din soliga uteplats i söderläge, med egen odlingstäppa, kan du se en glimt av sjön Halen. Runt knuten finns badplats, naturreservat och friluftsområde och du har nära in till Olofströms centrum. För barnfamiljer finns skola och helt nybyggd förskola alldeles intill. Alla lägenheter ligger i markplan och är tillgänglighetsanpassade med öppen planlösning och stora ytor. Här trivs du som både ung och äldre!

Intresseanmälan
strandplan sjön hus
  • strandplan sjön hus

Kv Strandplan, 12 radhuslägenheter, inflyttning 2021

Samtliga 12 radhuslägenheter är hyresrätter i markplan. Lägenheterna har hög standard med kaklade badrum, klinkers i hall, kök från Marbodal och trägolv med golvvärme. Om du vill ha en personlig touch så erbjuder vi dig att välja ditt eget kakel, golv och kök. Behöver du ett rum till? Båda lägenheterna kan enkelt delas av med ytterligare ett rum.

Uteplats i söderläge med egen täppa

De soliga uteplatserna i söderläge har generösa gräsytor med möjlighet till ”egen tomt” för odling och fritid. Som tillval mot hyrestillägg finns carport, köksö, inglasad altan samt braskamin. Vid intresse kan även ett mindre SPA med bastu och jacuzzi byggas för gemensamt bruk.

FAKTABROSCHYR

Vi gör allt för att du ska trivas!

AREA Fastighet gör allt för att du ska känna att ditt boende ger dig livskvalitet.

Fakta

Boyta
72-83kvm
Boyta
72-83 kvm
Lägenheter
12
Upplåtelseform
Hyresrätt
Beräknad byggstart
2020
Beräknad inflyttning
Hösten 2021