Lev din dröm i Kyrkhult

Kv Tulseboda vid Södersjön i Kyrkhult

Kv Tulseboda är området för dig som vill bo så likt en villa det går, men utan alla praktiska göromål. Här gör du bara det du själv vill. Från din soliga uteplats, med egen odlingstäppa, har du utsikt över Södersjön. Runt knuten finns anrika Tulseboda Brunnsparken, badplats, brygga, skola och förskola.

Intresseanmälan

Alla lägenheter är utformade som parhus, ligger i markplan och är tillgänglighetsanpassade med öppen planlösning och stora ytor. Här trivs du som både ung och äldre! Lägenheterna har hög standard med kaklade badrum, klinkers i hall, stort kök och trägolv med golvvärme. Om du vill ha en personlig touch så erbjuder vi dig att välja ditt eget kakel, golv och färg på kök. Behöver du ett rum till? Båda lägenheterna kan enkelt delas av med ytterligare ett rum.

Runt huset finns generösa gräsytor med möjlighet till ”egen tomt” för odling och fritid. Som tillval mot hyrestillägg finns carport, köksö, inglasad altan samt braskamin. Vid intresse kan även en odlingsplats med växthus byggas för gemensamt bruk.

Fakta

Boyta
72-83kvm
Boyta
72-83 kvm
Lägenheter
10
Upplåtelseform
Hyresrätt
Beräknad byggstart
2024
Beräknad inflyttning
Hösten 2025